Οικογενειακοί λόγοι κρατούν εκτός Ηρακλείου τον Πιτίνο

17:01 | 03/02/2020

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα είναι παρών στο All Star Game της Basket League που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 16:30).

Ο λόγος της απουσίας του Αμερικανού κόουτς είναι το γεγονός πως εκείνος θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και έτσι δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια»:

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

* Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

All Star Game: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια!

Τι ισχύει με τα εισιτήρια του All Star Game

Ένα... All Star βίντεο γεμάτο Κρήτη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.