«Οξυγόνο» για τον Εργοτέλη ο βαθμός και η εμφάνιση

16:54 | 03/04/2022

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και πήρε βαθμό στο ντέρμπι με τα Χανιά (0-0).

Τέλος στο σερί των ηττών έβαλε ο Εργοτέλης, ο οποίος μπορεί να μην επέστρεψε στις νίκες, πήρε όμως το 0-0 στο ντέρμπι με τα Χανιά, για την 28η αγωνιστική, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Από την άλλη το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης στο Νότιο Όμιλο.

Όσον αφορά στο ματς, εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, με τον Εργοτέλη να βγάζει διάθεση και να απειλεί την εστία των γηπεδούχων.

Στο 8ο λεπτό ο Σερβιλάκης έστρωσε την μπάλα στον Βουτσά με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει λίγο δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 21' ήρθε η απάντηση των Χανίων σε γυριστό του Βάρκα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσέλιος. Στο 34' ο Βουτσάς σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και έφυγε λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα στο 49' όταν ο Μπαϊροβιτς σούταρε στην κίνηση και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τσέλιου.

Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες έδειχναν πιο προσεκτικές στην άμυνα, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος ο Εργοτέλης ανέβαζε την πίεσή του. Μάλιστα η ομάδα του Μπαδήμα ήταν πιο απειλητική και δημιούργησε φάσεις για το γκολ. Στο 76' ο Κουτζαβασίλης έδιωξε δύσκολα σουτ του Άμπι, ενώ στο 85' ο Ντουμάνης έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι με τον Πατρινό να μην βρίσκει γεμάτα την μπάλα.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Coyette, Καψάλης, Παντεκίδης, Πατάπης, Βασιλακάκης (Παρανο 64’) Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Bajrovic, Βάρκας (Κολλάς 64’) Βασιλόγιαννης (Κόλα 89’)

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Κόλα, Κατσούρι (Ντουμάνης 65’) Σερβιλάκης, Νεράλ (Άπι 55’) Πέϊος, Βουτσάς (Αλεξάκης 80’ λ.τρ) Κωστανάσιος (Κουτάντος 65’) Κοκκίνης (Πατρινός 80’) Conraad


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.