Όλα καλά με Ντιουσέ

ΟΦΗ

Ο Ασάν Ντιουσέ θα είναι κανονικά παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό - Καταλήγει στην ενδεκάδα ο Νιόπλιας.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Ασάν Ντιουσέ να επιστρέφει όπως αναμενόταν στις προπονήσεις και να είναι κανονικά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Ντιουσέ θα είναι κανονικά στην ενδεκάδα του ΟΦΗ στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπως και ο Τοράλ, που αναφέραμε την Τετάρτη, ενώ ο Μεγιάδο θα συμπληρώνει την τριάδα στον αξονα στο 4-3-3 που θα επιλέξει ξανά ο προπονητής του Ομίλου.

Αν κάτι είναι ανοιχτό είναι το θέμα του δεξιού χαφ, με τον Νιόπλια να φαίνεται πως καταλήγει στον Λάρσον που σημαίνει ότι ο Ντουρμισάι θα μείνει στον πάγκο, ο Μαρινάκης θα πάρει θέση στα δεξιά της άμυνας και ο Ντίκο θα πάει στο αριστερό «φτερό».

Κατά τα λοιπά, στην προπόνηση επέστρεψε ο Μπρους Καμάου, ενώ Νέιρα και Τσιλιανίδης συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης:

«Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, έμφαση στην τακτική και αγωνιστικό παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα (6/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/10, 16:00).

Οι Assane Diousse και Bruce Kamau προπονήθηκαν κανονικά, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (7/10), στις 10:30».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.