Όλα όσα έγιναν στο πρώτο φιλικό του Εργοτέλη στον Άγιο Νικολαο

12:35 | 13/08/2023

Ήττα με 4-2 από τον ΑΟΑΝ με τον Βασίλη Μπαστάκη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα

Η επίσημη ανακοίνωση του Εργοτέλη

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα μας χτες, με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ, στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Νικολάου με το τελικό σκορ να είναι 4-2 για την γηπεδούχο ομάδα. Ο Βασίλης Μπαστάκης χρησιμοποίησε και τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Χότζα Ερμελίνο και Χότζα Ραφαέλο.

Την αποστολή συνόδευσαν 8 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ και άλλοι φίλαθλοι του Συλλόγου έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Μετά το ματς, γεύμα παρέθεσε ο γνωστός Εργοτελίτης και παλιός παράγοντας κ.Φιλιππάκης, στο ξενοδοχείο του, Mistral Bay, στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Η αποστολή της ομάδας μας συνάντησε πολλούς γνώριμους, που είτε προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, είτε είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτόν, όπως οι Κατσικοκέρης, Ψιμόπουλος, Δολαψάκης, Νοκάι.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί την αντίστοιχη του ΑΟΑΝ για την φιλοξενία και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας .

Εργοτέλης (Μπαστάκης-Ξημεράκης)

Α' ημίχρονο: Παπαδάκης, Τσέρος, Κορνάρος, Παναγιωτάκης, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Κατσούρι, Χότζα Έρμελινο, Φθενάκης, Κοζορώνης, Ντίσα

Β' ημίχρονο: Μιράσι, Χότζα Ραφαέλο, Φαϊτάκης, Τβαούρι, Μαυροειδής, Σφακιανάκης, Αλεξανδράκης, Ψυχαράκης, Πακιουφάκης, Τελχάι, Σαμπροβαλάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.