ΟΦΗ-Άρης 0-3: Όλα στραβά κι ανάποδα για τον κακό ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τις απουσίες και την κάκιστη εμφάνιση στο α' μέρος και ηττήθηκε 0-3 από τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Όλα στραβά κι ανάποδα για τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος. Με τον Τοράρινσον αριστερό στόπερ, δίπλα σε Γιαννούλη και Βούρο, αν και ξεκίνησε καλά ο Όμιλος με την ευκαιρία του Λάρσον στο 4ο λεπτό στη συνέχεια ο Άρης πήρε τα πάνω του πίεσε και βρήκε το (τυχερό) γκολ με τον Λούκας Ρουπ στο 10ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ δεν λειτουργούσε καλά, υπήρχαν προβλήματα στην κυκλοφορία, αλλά και στην αμυντική γραμμή της ομάδας, ενώ οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν και την εχθρική διαιτησία του Καραντώνη.

Ο Άρης είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και είχε και τον Καραντώνη να εκνευρίζει με τα σφυρίγματά του τους παίκτες του ΟΦΗ που έτσι κι αλλιώς ήταν σε κακό βράδυ. Στο 30' ο Άρης έφτασε στο 0-2 με τον Ντάριντα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ στον Μπάκιτς πριν από τη φάση του γκολ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, υπήρξαν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν έβγαλε φάση.

Ο Νταμπράουσκας προσπάθησε να συμμαζέψει την ομάδα του και να βελτιώσει την εικόνα της βάζοντας στο δεύτερο ημίχρονο τους Φελίπε και Τσιλιανίδη αντί των Μπαλογιάννη και Ντιουσέ. Φουλ επίθεση, δηλαδή, κι ό,τι βγει μπας και ξεχαστεί το κάκιστο πρώτο μέρος των γηπεδούχων.

Βέβαια, ο Νταμπράουσκας δεν είχε υπολογίσει τον παράγοντα ατυχία, αφού στο 51ο λεπτό ο Λουίζ Φελίπε τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο. Ούτε επτά λεπτά δεν πρόλαβε να παίξει ο Βραζιλιάνος επιθετικός τη θέση του οποίου πήρε ο Μοσκέρα.

Ο Μοσκέρα ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Τοράλ είχε απειλήσει κι αυτός τον Κουέστα. Ο ΟΦΗ ήταν σαφώς πιο επιθετικός, με περισσότερη ενέργεια, βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 60ο λεπτό ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πίρσμαν στον Λάρσον, ενώ τρία λεπτά μετά ήρθε ακόμα μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Μοσκέρα. Ο Κολομβιανός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του ήταν αρκετά αδύναμο και κατέληξε αργά και βασανιστικά λίγο άουτ.

Ο Νταμπράουσκας έριξε και τον Μπιφουμά στο 72ο λεπτό, αναζητώντας το γκολ που θα έβαζε ξανά τον ΟΦΗ στο παιχνίδι και θα έδινε τεράστιο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Άρης βέβαια ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στην κόντρα και δημιούργησε απειλές στην εστία του Μανδά.

Το ματς τελείωσε οριστικά στο 90' όταν ο Ιτούρμπε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για τους Θεσσαλονικείς, διαμορφώντας το τελικό αποτέλεσμα σε ένα κακό βράδυ για την ομάδα του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον (72' Μπιφουμά), Μπαλογιάννης (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Γιαννούλης (81' Γιοχού), Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (46’ Φελίπε/52’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ενκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Πάλμα (60’ Ιτούρμπε), Ματέο (79' Εμπακατά), Νταρίντα (79' Χριστοδουλόπουλος), Ρουπ (60’ Ντουκουρέ), Καμαρά (89' Νταμπό).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.