Όλα τέλειωσαν νωρίς στο Παγκρήτιο

18:59 | 17/03/2019

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 4-1 του Ηροδότου σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε πολύ γρήγορα

Όλα τέλειωσαν νωρίς, που λέει και το γνωστό άσμα. Κάπως έτσι έγινε και στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, βρέθηκε να προηγείται με 1-0 και να παίζει και με παίκτη παραπάνω ενώ στο 25' διπλασίασε τα τέρματα του. Γκολ ξανά ο Ροβίθης, πρώτο γκολ για Μπάχανακ.

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου μπήκε δυνατά, προηγήθηκε στο 11' με το καταπληκτικό γκολ του Μανουσάκη, ο νεαρός επιθετικός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία του  Τσιλιγγίρη και έβαλε μπροστά στον Εργοτέλη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νύκταρης με... διπλή κίτρινη, μια για μαρκάρισμα και η δεύτερη για διαμαρτυρία, αποβλήθηκε και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, βρήκε στο 25' ένα δεύτερο γκολ με... καραμπόλα έπειτα από προβολή του Ιατρούδη και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ο Εργοτέλης είχε και άλλες φάσεις για ακόμα ένα γκολ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τρίτο τέρμα. Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απειλήσει, είχε την ευκαιρία με τον Γκούφα στο 51' να μειώσει όμως οι ''κιτρινόμαυροι'' ήταν εκείνοι που απειλούσαν συχνότερα, με το σουτ του Μπάχανακ στο δοκάρι (49') αλλά και τα πλασέ των Έφορντ - Τσέλιου και Γροντή σε διάστημα δέκα λεπτών (55'-65').

Στο 72', ο Ροβίθης έκανε με ωραίο πλασέ το 3-0, ο επιθετικός του Εργοτέλη πέρασε σαν αλλαγή στο 65' και στην πρώτη ουσιαστική επαφή, σκόραρε. Στο 76' με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο αρχηγός του Εργοτέλη, Χρήστος Μπάτζιος και έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν με τον ίδιο αριθμό παικτών. Ο ρυθμός έπεσε μιας και τα πάντα είχαν κριθεί. Στο 88' ο Ηρόδοτος μείωσε απλά το σκορ, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής με τον Πίντο να σκοράρει με όμορφο τρόπο. Στο 92', στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπάχανακ έβαλε το κερασάκι στην... τούρτα. Η όμορφη σέντρα του Μπουρσέλη είχε αποδέκτη τον αμυντικό του Εργοτέλη ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 4-1 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου την ''κιτρινόμαυρη'' νίκη.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπάχανακ, Μπορσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75' Καπνίδης), Γροντής (Ροβίθης 67'), Μανουσάκης (73' Μπουτσάκης), Έφορντ

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γιάλουσης, Γρεκός, Ανδρεου, Τουγλής (78' Αργιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης,Κονέ, Ηλιάδης, Ζαμπορόφκσι (60' Πίντο), Γκούφας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμηθείτε το Live του αγώνα

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.