Όλη η Ευρώπη κοιτάζει τον Μανδά

09:00 | 04/05/2024

Δεν είναι μόνο η Σίτι που τον παρακολουθεί - Το «καυτό» καλοκαίρι του Έλληνα πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Το άστρο του Χρήστου Μανδά άρχισε να λάμπει στη Ρώμη και οι εμφανίσεις του με τη Λάτσιο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί στενά τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ και μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι "πολίτες" έκαναν μια επαφή μαζί του, πριν από δύο εβδομάδες, για να του εκφράσουν την αρέσκειά τους!

Η Λάτσιο πάντως προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2029 με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 500-600 χιλιάδων ευρώ, ενώ η τρέχουσα δέσμευσή του με την ιταλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2028.

Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά: το σημαντικότερο δείχνει ότι η Λάτσιο ξέρει ότι έχει ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο και το προσεχές καλοκαίρι πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Μάλιστα, επίκειται «ντόμινο» με τις αλλαγές τερματοφυλάκων και αυτό μπορεί να «συμπαρασύρει» τον πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Σίτι που τον έχει στο κάδρο, αλλά κι άλλες ομάδες της Αγγλίας έχουν εντυπωσιαστεί και άρχισαν να τον παρακολουθούν στενά και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση υπό τον φόβο... εκτόξευσης της τιμής του. Βλέπετε, ο Μανδάς πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ανεβαίνει διαρκώς και αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει ο καιρός που η τιμή του θα πάει... στα ύψη.

Μακάρι να έρθει η στιγμή να τον δούμε και στην Εθνική ομάδα. Ο Πογέτ δεν του έδωσε ούτε μία ευκαιρία, έστω σ' ένα φιλικό, ας ελπίσουμε ο επόμενος προπονητής να αρχίσει να τον βλέπει σοβαρά. Δεν είναι πολλές οι χώρες που διαθέτουν δύο νεαρούς τερματοφύλακες που έχουν τρομερή βελτίωση και περιθώριο να φτάσουν στην κορυφή (Μανδάς, Τζολάκης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.