Όλη η Κρήτη στο πλευρό του ΟΦΗ!

SMS
11:02 | 08/03/2019

Από τα Χανιά μέχρι τη Σητεία, όλοι στέκονται στο πλευρό του ΟΦΗ στον αγώνα για τη δικαίωσή του.

Πολιτικοί, βουλευτές, φορείς, ομάδες, ο απλός κόσμος, άπαντες στέκονται στο πλευρό του ΟΦΗ στον αγώνα που δίνει για δικαίωση μετά την πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του με υποβιβασμό για το περιβόητο ματς με τον Αιγινιακό.

Κάτι που είχε κάνει θετική εντύπωση και στη διοίκηση της ΠΑΕ, όπως επεσήμανε ο Ηλίας Πουρσανίδης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Εκτός των φορέων, ακόμα και του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, θυμίζουμε ότι ο ΠΟΑ και ο Γιούχτας ήταν οι πρώτες ομάδες που εξέφρασαν ανοιχτά τη συμπαράστασή τους στον ΟΦΗ, το ίδιο έκανε η Παλαιόχωρα και ο ΕΓΟΗ, ενώ την Πέμπτη η Νίκη Σητείας με ανακοίνωσή της στέκεται και αυτή στο πλευρό του Ομίλου

«Η διοίκηση, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ στέκονται στο πλευρό της ομάδας του ΟΦΗ απέναντι στην οργανωμένη προσπάθεια εξόντωσης του. Η νέα διοίκηση της ομάδας του ΟΦΗ με πρόσωπα που κοσμούν το χώρο του ποδοσφαίρου, θα μας έχει αρωγούς στην προσπάθεια της να ξανακάνει τον ΟΦΗ άξιο πρεσβευτή του κρητικού ποδοσφαίρου. Οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται ΜΕΣΑ στα γήπεδα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εννοείται πως τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Εσχάτως και το "Ηράκλειο" εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ του ΟΦΗ, συνεχίζοντας το... κύμα αγάπης και συμπαράστασης προς τον κρητικό σύλλογο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.