Όλοι μιλούν για το ντοκιμαντέρ «Last Dance»

SMS
18:52 | 20/04/2020

​Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «The Last Dance» που αφορά τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς έκανε σήμερα πρεμιέρα και τα δύο πρώτα επεισόδια εντυπωσίασαν τους φίλους του μπάσκετ

Το περίμεναν όλοι οι μπασκετόφιλοι του κόσμου εδώ και καιρό. Από τότε που έγινε γνωστό ότι το ESPN ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Μάικλ Τζόρνταν και τους θρυλικούς Σικάγο Μπουλς. Τα δύο πρώτα επεισόδια (συνολικά 10) προβλήθηκαν σήμερα από την πλατφόρμα του Netflix και αποτελούν τις τελευταίες ώρες το βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Ενώ πολλοί μεγάλοι αστέρες βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον μεγάλο Τζόρνταν. Aνάμεσα σε εκείνους που το παρακολούθησαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποιος το είδε μαζί με τον γιο του, όπως ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα Social media. Το ίδιο συνέβη και με τον Μάτζικ Τζόνσον. Ο τελευταίος μάλιστα αποθέωσε την παραγωγή και τον ΜJ.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, που παρουσιάζει τη συναρπαστική σεζόν 1997-98 και τον τελευταίο τίτλο των Σικάγο Μπουλς.

Αρχικά οι θεατές θα μεταφερθούν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν -από τις παιδικές ρίζες του Τζόρνταν, στις κακές συνθήκες των Μπουλς πριν από την άφιξή του και πώς η ομάδα χτίστηκε ύστερα από το ντραφτ του Air Mike το 1984, μέχρι τις δυσκολίες που τελικά οδήγησαν την ομάδα στον πρώτο της τίτλο του NBA.

O Πίπεν, ο Ρόντμαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, ο κόουτς Φιλ Τζάκσον, τα παρασκήνια και βίντεο που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν. Μάλιστα, ήδη οι ατάκες των παραπάνω, φυσικά του Τζόρνταν αλλά και διοικητικών παραγόντων των Μπουλς εκείνης της εποχής, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.

Το πρόγραμμα προβολής από το Netflix

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των επεισοδίων της σειράς «Τhe Last Dance» στο Netflix:

Δευτέρα, 20 Απριλίου - Επεισόδια 1-2

Δευτέρα, 27 Απριλίου - Επεισόδια 3-4

Δευτέρα, 4 Μαΐου - Επεισόδια 5-6

Δευτέρα, 11 Μαΐου - Επεισόδια 7-8

Δευτέρα, 18 Μαΐου - Επεισόδια 9-10

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.