Όλοι όπως τον Βαζ

21:30 | 24/08/2020

Ο Πορτογάλος είχε… νεύρα στις Αρχάνες και έδειξε ότι δε θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά.

Ο Ρικάρντο Βαζ ίσως και να είναι ο πιο αμφιλεγόμενος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Στο διάστημα της παρουσίας του στον Όμιλο έχει καλές και κακές στιγμές. Το σίγουρο είναι πως αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο», παρόλο που δεν έχει καταφέρει να θεωρηθεί βασικός παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Μπορεί στα μάτια του καθενός να μοιάζει ικανός ή λιγότερο ικανός παίκτης, όμως είναι δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ακόμα κι όταν είχε χάσει τη θέση του από τη 18άδα του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν τα παράτησε, ούτε ήταν διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα.

Γενικότερα έχει σωστή νοοτροπία και πάντα προσπαθεί να τα δίνει όλα, ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν.

Η… οπτική γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα φάνηκε και στο πρόσφατο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά.

Ο Γιώργος Σίμος τον χρησιμοποίησε απέναντι στον οικοδεσπότη Γιούχτα και ενώ πρόσφερε το highlight του αγώνα, με τις δύο «ποδιές» στη σειρά, δεν το χάρηκε.

Ο ΟΦΗ δεν είχε καταφέρει να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό του και ενδεχομένως ο Βαζ να είχε περισσότερες απαιτήσεις και από τον ίδιο τον εαυτό του.

Όσο περνούσε, έτσι, η ώρα, ο Πορτογάλος «φόρτωνε» και από τα μέσα του 45λεπτου και μετά έβγαλε νεύρα και μάλιστα οι Αρχανιώτες απορούσαν με τον υπερβάλλοντα ζήλο που επεδείκνυε.

Στο πρώτο «τεστ» της σεζόν οι αντιδράσεις του ίσως και να ήταν λίγο υπερβολικές, ωστόσο είναι θετικό το ότι ο Βαζ θέλει να κερδίζει ακόμη και στα φιλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις επάλξεις ο Σωτηρίου!

Ανυπόμονος ο Βάτερμαν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.