Όλοι πάλι θέλουν ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το «σκηνικό» επαναλαμβάνεται για άλλη μία φορά.

Τι κι αν σχεδόν όλα πήγαν στραβά τη φετινή σεζόν; Τι κι αν ο ΟΦΗ «φλέρταρε» έντονα με τον υποβιβασμό και κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο φινάλε;

Παραμένει ένα ιδανικό «περιβάλλον» για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Και αυτό είναι ξεκάθαρο πριν ακόμη ξεκινήσει και επίσημα το καλοκαιρινό «παζάρι».

Από τις πρώτες στιγμές, εξάλλου, της εποχής Μπούση είχε φανεί πως ο Όμιλος αποτελεί πια ένα «ελκυστικό» κλαμπ, το οποίο δέχεται κρούσεις… από παντού.

Είναι σίγουρα σημαντικό και αποτελεί «παράσημο» να σε… ψάχνουν και να μην τους ψάχνεις εσύ. Προσπαθούν, δηλαδή, να ρίξουν… γέφυρα επικοινωνίας με τον οργανισμό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας. Αυτό κάτι λέει.

Οι επικεφαλής του ηρακλειώτικου συλλόγου προφανώς και δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία τους στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού λειτουργούν με τον δικό τους τρόπο και επιλέγουν όλους όσοι κρίνουν πως μπορούν να προσφέρουν.

Ακόμη, βέβαια, και οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, θα ήθελαν να παραμείνουν στον ΟΦΗ. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Ναζαρένο Σολίς.

Ο Αργεντινός προέρχεται από την μεγάλη Μπόκα, ήταν δανεικός, έμεινε λίγο στο Ηράκλειο, έπαιξε ακόμη λιγότερο, ωστόσο πικράθηκε που δε συζητήθηκε το ενδεχόμενο ανανέωσης. Γιατί πολύ απλά επιθυμούσε να συνεχίσει εδώ.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με Ναμπί και Σακόρ. Κανείς δεν ξεχνάει ότι στις αρχές της περιόδου τόσο ο Άγγλος, όσο και ο Νορβηγός, έδειχναν προβληματισμένοι στην ομάδα. Και αυτό έβγαινε στο χορτάρι.

Μερικούς μήνες αργότερα, ωστόσο, αμφότεροι ξέρουν καλά πως το ιδανικό για εκείνους είναι να συνεχίσουν στον Όμιλο.

Και αν οι «ασπρόμαυροι» έχουν μιλήσει με τον πρώτο και τον θέλουν, δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει πρόταση στον δεύτερο.

Όπως και να’ χει, ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο πλέον και διαρκώς εξελίσσεται και μεγαλώνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Poll: Ποιους θα κρατούσες στον ΟΦΗ;

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Νιόπλιας

Podcast #2: Η παραμονή Νιόπλια και ο απόηχος της συνέντευξης Τύπου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.