Όλοι πιέζουν τον Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

12:17 | 03/04/2019

Ο ΟΦΗ είναι εκ των ομάδων που δεν θέλουν τις αλλαγές, ενώ σήμερα αναμένονται τα σπουδαία για την αναδιάρθρωση σε ΕΠΟ!

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την αναδιάρθρωση, αφού στα γραφεία της ΕΠΟ συνεδριάζει η ενδεκαμελής Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να τοποθετηθεί στην τροπολογία Βασιλειάδη.

Στην ΕΕΠ συμμετέχουν εκπρόσωποι των Ενώσεων, της Super League και της Football League και δύσκολα θα εισηγηθεί θετικά ως προς την τροπολογία Βασιλειάδη. Ακόμα κι αν χρειαστεί το θέμα να πάει σε ψηφοφορία, όλα δείχνουν ότι θα επικρατήσει να μη γίνει η αναδιάρθρωση, όπερ σημαίνει πως τη λύση θα δώσει η 17μελής ΕΕ της ΕΠΟ στις 9 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδη έχει ζητήσει απάντηση μέχρι την προσεχή Παρασκευή, ωστόσο με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένεται να δώσει παράταση για μετά τις 9 του μήνα.

Οσον αφορά στις ομάδες, τα πράγματα είναι γνωστά. Οι περισσότερες εξ αυτών πιέζουν να μην προχωρήσει του χρόνου η περιβόητη αναδιάρθρωση και να γίνει τη μεθεπόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ανένδοτος πάνω σε αυτό και το έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής στις ομάδες, κάτι που σημαίνει πως η «καυτή πατάτα» θα πάει στην ΕΠΟ.

Η θέση του ΟΦΗ

Οπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ είναι από τις ομάδες που δεν είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, στη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας με τον κ.Βασιλειάδη, στην οποία έδωσε το παρών και ο Μιχάλης Μπούσης, η πλευρά της κρητικής ομάδας είχε αναλύσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με την αναδιάρθρωση, ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε τονίσει ότι χρειάζονται πιο ομαλά βήματα για να φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

Μάλιστα, εκπρόσωποι ομάδων της Λίγκας έχουν κάνει αρκετές φορές ανεπίσημα ραντεβού επί του θέματος, για να συζητηθεί η αναδιάρθρωση και πώς αυτή μπορεί να πάρει παράταση. Στις συναντήσεις έχουν τεθεί επί τάπητος και τα τηλεοπτικά θέματα σε περίπτωση τελικά που δεν προχωρήσει για τη νέα περίοδο η αναδιάρθρωση.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή που διαβάζετε τούτες της γραμμές και την ώρα που το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, δεν γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Super League και πόσες θα ανέβουν από τη Football League. Αν μη τι άλλο πρόκειται για... παγκόσμια πρωτοτυπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΕΛ θέλει πρωτάθλημα 16 ομάδων

«Δεν θα γίνει η αναδιάρθρωση»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.