«Όλοι στα Δύο Αοράκια, όλοι στα ασπρόμαυρα»

09:20 | 12/04/2019

Μεγάλη κινητοποίηση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ για το σπουδαίο ματς της Κυριακής (17.00) απέναντι στον Αργοναύτη Ραφήνας

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί την Κυριακή (17.00) στα Δύο Αοράκια απέναντι στον Αργοναύτη, σε ένα ματς χωρίς επιστροφή. Το σύνολο του Βασίλη Ράλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη ανόδου,υστερώντας στην ισοβαθμία με Μελίσσια και Λοκρό Αταλάντης. Παρ όλα αυτά έχει το πάνω χέρι για την άνοδο, μιας και οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους ενώ και το πρόγραμμα ευνοεί την κρητική ομάδα. Όλα αυτά όμως, με την προϋπόθεση η κρητική ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει την Κυριακή.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από το μπασκετικό κοινό της πόλης, αναποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης. Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσαν και οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ οι οποίοι με τη σειρά τους φώναξαν ''παρών'' για την κομβική αναμέτρηση του τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά:

"Όλοι στα Δύο Αοράκια, όλοι στα ασπρόμαυρα. Την Κυριακή στις 17:00 η ομάδα μπάσκετ δίνει τον αγώνα της χρονιάς και με νίκη βρίσκεται ακόμα πιο κοντά με την άνοδο στην Β εθνική. Η παρουσία όλων μας ειναι επιβεβλημένη στα Δυο Αοράκια. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ οργανωμένους και απλούς φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρόν και να σπρώξουμε την ομάδα σε μια σημαντική νίκη. Πριν 2 εβδομάδες στο κλειστό του ΒΑΚ η παρουσία μας έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα βόλει η οποία τη Κυριακή στην Αθήνα δίνει και αυτή την μεγάλη μάχη για την άνοδο.Ο ΟΦΗ είναι τεράστιο μέγεθος και επιβάλλεται πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. ΌΛΟΙ στο κλειστό να δημιουργήσουμε μια κερκίδα για Α1. Η ΘΥΡΑ 4 θα είναι εκεί!

Snakes 4 Heraklion club Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδοπουλος Στέκι φίλων ΟΦΗ Αρχανών''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα άλλαξε την ώρα στο ματς του ΟΦΗ

Υποχώρησε 3ος όμως παραμένει στο χέρι του η άνοδος

Πανστρατιά για το ματς της σεζόν στα «Δύο Αοράκια»

Ομιλίτικο κάλεσμα στα Δύο Αοράκια: «Ελάτε να φωνάξετε για το σήμα και την ασπίδα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.