«Όλοι στο Ηράκλειο, όλοι δίπλα στον ΟΦΙ»

20:34 | 08/09/2018

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου , ο ΟΦΙ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Άρτας, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, και όποια ομάδα προκριθεί θα συμμετέχει στους ομίλους του  κυπέλλου Ελλάδος μαζί με τις ομάδες της super league. H πρόκληση για τον ΟΦΙ και την  ιστορία του τεράστια. Το ίδιο βέβαια και για τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. 

Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ είναι μια ομάδα με ιστορία μόλις έξι ετών. Δημιουργήθηκε το 2012 από την συγχώνευση τριών ομάδων της Άρτας. Ανέβηκε γρήγορα τις κατηγορίες και βρέθηκε στην Β'  Εθνική ως δευτεραθλήτρια πέρυσι.

Ο Καραϊσκάκης λοιπόν είναι μια πολύ καλή ομάδα της football league, και ο αγώνας θα είναι  υπερβολικά δύσκολος. 

Θα ήταν όμως πολύ πιο εύκολο για τον ΟΦΙ αν ο αγώνας γινόταν στην Ιεράπετρα, γινόταν στο Βουζουνεράκειο.

Ο αγώνας όμως θα γίνει στο Ηράκλειο και μάλιστα στο Παγκρήτιο. Και αυτό γιατί η Ιεράπετρα, γιατί το Λασίθι είναι εκτός ορίων της επικράτειας και δεν διαθέτει κατάλληλα γήπεδα.

Η ανακοίνωση:

«Και εδώ αρχίζει η δική μας υποχρέωση για τον αγώνα αυτόν. Η οποία είναι μία. Να  μετατρέψουμε  το  Παγκρήτιο  σε  Βουζουνεράκειο. Την άλλη  Κυριακή  στις  16/9 ο  ΟΦΙ έχει ραντεβού με την ιστορία του και εμείς θα είμαστε εκεί.
Στις 16.30 στις 16/9 στο Παγκρήτιο, σπρώχνουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε,τον ΟΦΙ στην  πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.