Όλοι συμφώνησαν: Άψογη διοργάνωση!

SMS
07:40 | 16/04/2018

Έναν πολύ καλό λόγο στο.. στόμα είχαν όλες οι ομάδες που φιλοξενήθηκαν στην Χερσόνησο για την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και αναχώρησαν την Κυριακή, με τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί μας.

Υψηλό επίπεδο μπάσκετ, εξαιρετική οργάνωση, υγιής ανταγωνισμός και ωραία ατμόσφαιρα. Αυτά ήταν κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά μπάσκετ των Εφήβων, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή στο ''Φιλωνίδειο''.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά όλοι οι προπονητές, παράγοντες αλλά και παίκτες που φιλοξενήθηκαν στο Lyttos Beach και γνώρισαν από κοντά την Κρητική φιλοξενία. Γεμάτες εξέδρες και μια όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, από την Τρίτη μέχρι και την Κυριακή, όσο κράτησε το τουρνουά.

Μόνο θετικά σχόλια άκουγες στα... πηγαδάκια στο ''Φιλωνίδειο'', άλλωστε το δήλωναν σε όλους τους τόνους και οι προπονητές των ομάδων.

Από τον Κώστα Μίσσα και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μέχρι τα κορυφαία στελέχη της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και Αριστείδη Γολέμη, όλοι τους βρέθηκαν στην Χερσόνησο για την διοργάνωση. Φυσικά, στην διοργάνωση συμμετείχαν και μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Νίκος Χατζής (προπονητής ΑΕΚ) και ο Αργύρης Καμπούρης (μάνατζερ Ολυμπιακού) αλλά και πολλοί άλλοι.

Οι απονομές στους νικητές έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής και τις έκαναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, η πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη, ο αντιπεριφερειάρχης ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων, Γιώργος Αλεξάκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Μανώλης Κουλούρας

Θυμίζουμε ότι πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε τον εξαιρετικό Προμηθέα Πατρών στο άτυπο ''τελικό'' της Κυριακής. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ''ερυθρόλευκοι'' κατακτούν τίτλο στους εφήβους. Μπόλικο ταλέντο και υψηλό επίπεδο αθλητών, ΑΕΚ και ο Άρης επίσης απέδειξαν ότι βρίσκονται στην κορυφαίες θέσεις στα πρωταθλήματα των εφήβων, αξιόμαχη προσπάθεια από την ομάδα της Καβάλας, την Ελευθερούπολη, η οποία ήταν ήδη επιτυχημένη, μόνο που βρέθηκε στην Κρήτη. 

Υπέρβαση έκαναν και οι έφηβοι του ''Ηράκλειο'' μόνο με την παρουσία τους στο τουρνουά. Μπορεί να μην κέρδισαν κανένα παιχνίδι, ίσως και να αδίκησαν τους εαυτούς τους, να μην το ευχαριστήθηκαν όσο θα μπορούσαν, όμως οι εμπειρίες είναι πολύτιμες. Ειδικά όταν το επίπεδο των ομάδων φέτος, όπως ομολογούσαν όλοι, ήταν το καλύτερο των τελευταίων χρόνων...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.