Ολοκληρώνει τα πρώτα φιλικά, συνεχίζει τις δοκιμές

10:32 | 28/07/2018

Τον τελευταίο του επί Ευρυτανικού εδάφους φιλικό θα δώσει σε λίγες ώρες ο ΟΦΗ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει στα πλάνα του νέες δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα.

Όπως και στα δύο προηγούμενα φιλικά με Απόλλωνα και Λάρισα, έτσι και σε αυτό ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διαφορετικές ενδεκάδες, θέλοντας να δει πως εξελίσσεται το δέσιμο όλων των παικτών μεταξύ τους στο παιχνίδι και σε αυτά που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις. 

Αυτό που θέλει ο Παπαδόπουλος από τους παίκτες του είναι να παρουσιάσουν την ίδια ζέση και διάθεση που έδειξαν στα προηγούμενα φιλικά και βεβαίως να κάνουν ένα ακόμα… βήμα στη βελτίωση που χρήζει η ομάδα. Η ως τώρα εικόνα της έχει αφήσει τους πάντες ικανοποιημένος, όμως παράλληλα γνωρίζουν πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουν να τη δουν. 

Προσώρας παραμένει άγνωστο αν χρησιμοποιηθούν οι Πλατέλλας, Κυριακίδης και Πλευράκης οι οποίοι έχουν κάποια μικροπροβλήματα από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν, όπως και ο Κοροβέσης, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στο Ηράκλειο από τη Δευτέρα, οπότε και ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στη βάση του. 

Ενδιαφέρον θα έχει και ο τρόπος με τον οποίο θα παρατάξει ο προπονητής την ομάδα του επιθετικά, καθώς όπως έχουμε αναφέρει είναι μια θέση στην οποία έχει ακόμα κάποια πράγματα στο μυαλό του ο Παπαδόπουλος προτού προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.