Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά «Γιάννης Μαυράκης»

14:10 | 10/05/2018

​Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 240 παιδιά. Συμμετείχαν 13 ομάδες και έγιναν 232 αγώνες.

H ανακοίνωση των διοργανωτών:

''Στην τελετή απονομής κάθε σωματείο παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα. Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου  κ. Κώστας Βαρδαβάς,  ο εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΚ κ. Αντώνης Λαπίδης.

Επίσης όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο τα οποία τους παρέδωσαν ο προπονητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. και μέλος της τεχνικής επιτροπής Γιώργος Μακράκης, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αλέξης Πετράκης και ο αθλητής του Ο.Φ.Η. και για αρκετά χρόνια προπονητής στις ακαδημίες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Κώστας Πάλλης.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί, τον Δ.Ο.ΠΑ.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ για τη βοήθεια τους στην επιτυχία του Τουρνουά. Συγχαίρει όλα τα σωματεία και τους γονείς που συμμετείχαν για την άψογη συμπεριφορά τους. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν, για την αγωνιστικότητα τους και τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρό- Καρδιολόγο κ. Φάνη Ζαμπετάκη,  την Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κ. Δασκαλάκη Δέσποινα και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιώργο Μακράκη, για τη βοήθεια τους στο επιτυχημένο Σεμινάριο Γονέων που διεξήχθη παράλληλα με τους αγώνες.

Την επιμέλεια της οργάωνσης και διεξαγωγής του τουρνουά είχε το Γραφείο Καλαθοσφαίρισης που αποτελείται από τους:

Μανόλη Δραμητινό, Τεχνικό Διευθυντή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου,  Φαίδρα Τείλορ , Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων, Αλίνα Δραμητινού, γραμματέα του Γραφείου Καλαθοσφαίρισης. ''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.