Ολοκληρώθηκε το μαρτύριο

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, ήρθε 1-1 με τον Βόλο και αποκλείστηκε από το Κύπελλο

Μπορεί ο Όμιλος να σκόραρε μετά από 6 σερί ματς, που είχε μείνει στο μηδέν, ωστόσο αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, καθώς η ισοπαλία, σε συνδυασμό με το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα, δεν ήταν αρκετή.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος και ο Στάρτζεον κινούταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαρδινέρο.

Η πρόκριση τέλειωσε νωρίς

Ο ΟΦΗ είχε εκ προοιμίου δύσκολο έργο και ο αντίπαλος με την εικόνα του φρόντισε να του το υπενθυμίσει γρήγορα-γρήγορα…

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους «ασπρόμαυρους» και απείλησαν στο 2’ με τον Μήτογλου και στο 4’ με τον Μαρτίνες.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, μιας και ο Όμιλος κυνηγούσε την ανατροπή και ο ρυθμός του ήταν πολύ ζωντανός. Το σύνολο του Σίμου, μάλιστα, στην πρώτη ουσιαστικά καλή του στιγμή στον αγώνα, προηγήθηκε.

Στο 12’ ο Γιαννούλης σέντραρε και ο Σαρδινέρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Προς στιγμήν ο ηρακλειώτικος σύλλογος έδειξε ικανός για να πετύχει το στόχο του.

Με ένα καταπληκτικό Μπαρτόλο, ωστόσο, το συγκρότημα του Λόπεθ απειλούσε διαρκώς και στο 19’ έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Νίνης σούταρε από μακριά, ο Σωτηρίου έδιωξε δύσκολα, ο Μπαρτόλο σέντραρε συρτά και ο Δουβίκας γύρισε με υπέροχο τρόπο το κορμί του και με σουτ «έγραψε» το 1-1.

Η εξέλιξη αυτή «έριξε» τον ΟΦΗ, που στη συνέχεια ήταν αρκετά νευρικός. Ο Βόλος, από την πλευρά του, με αντεπιθέσεις «φωτιά» ήταν διαρκώς επικίνδυνος και στο 38’ πλησίασε το γκολ ξανά με τον Δουβίκα, αλλά ο Σωτηρίου αντέδρασε εξαιρετικά.

Δεν μπορούσε…

Η επανάληψη είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα βάσει της εικόνας των γηπεδούχων. Στο 50’, μάλιστα, ο Σωτηρίου, ο οποίος ήταν καταπληκτικός, είπε και πάλι «όχι» από κοντά στον Δουβίκα.

Η διάθεση των «ασπρόμαυρων» να πιέσουν και να κυριαρχήσουν, επέτρεπε στους Θεσσαλούς να βρίσκουν χώρους με μεγάλη άνεση και να δημιουργούν εύκολα προϋποθέσεις απειλής.

Στο 64’, εξάλλου, σε μια τέτοια περίπτωση, ο πορτιέρε του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Περέα. Ο Όμιλος ήθελε, όμως δεν μπορούσε και προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει στη νίκη γοήτρου.

Το μοναδικό αξιόλογο στο δεύτερο μέρος ήταν η επανεμφάνιση στη δράση του Φερέιρα, μετά από ένα χρόνο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές (79’ Γρίβας), Βαφέας (46’ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (54’ Σολίς), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος (54’ Σελίμοβιτς), Στάρτζεον (79’ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος (Μιγκέλ Άνχελ): Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (80’ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (84’ Μπάλλας), Νίνης (59’ Περέα).

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.