Όλος ο καλός (μπασκετικός) o κόσμος στην Κρήτη

SMS
13:50 | 14/04/2018

Οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων στην Χερσόνησο. Την προσπάθεια της κάνει η ομάδα της Κρήτης, το ''Ηράκλειο'', ενώ Προμηθέας Πατρών και Ολυμπιακός ''ερίζουν'' για την πρώτη θέση. Δείτε το σημερινό πρόγραμμα.

Διανύουμε πλέον την 4η μέρα του τουρνουά και σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου της Κρήτης, έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο κλειστό της Χερσονήσου. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη εδώ και δύο μέρες, μαζί με τους κ.κ Γολέμη και Τσαγκρώνη από την ομοσπονδία, όλοι τους παρακολουθούν δια ζώσης το τουρνουά. Μάλιστα, καθημερινά τους αγώνες παρακολουθεί και η πρόεδρος της κοινωφελούς του Δήμου Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, όπως και ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης. Επίσης, εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης είναι κοντά στο γεγονός 

Πλήθος προπονητών από το νησί (π.χ Βασίλης Ράλλης) όπως και διαιτητές, παράγοντες του κρητικού μπάσκετ έχουν δώσει το παρών παρακολουθώντας το... μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Χθες (Παρασκευή), βρέθηκε στο γήπεδο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος έγινε πόλος έλξης για τους μικρούς θεατές και όχι μόνο. Όπως επίσης και ο Νίκος Φιλίππου ήταν ανάμεσα στους θεατές ενώ την... showbiz εκπροσώπησε και η Νίκη Κάρτσωνα η οποία ακολούθησε τον σύζυγο της Νίκο Χατζή (προπονητής ΑΕΚ) στην Κρήτη. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.