Ολοταχώς για αναδιάρθρωση και στο τοπικό

21:53 | 11/05/2020

Η τοπική Ένωση συνεδρίασε και ψήφισε αναδιάρθρωση - με κλήρωση ο Κυπελλούχος

Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και στο επίκεντρο, όπως ήταν λογικό, βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Το πνεύμα του συμβουλίου, έτσι, κινήθηκε στο γενικότερο κλίμα, που παρατηρείται ακόμη και στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει να κάνει με την αναδιάρθρωση τους.

Η ηρακλειώτικη Ένωση, επομένως, αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών και στην επόμενη συνεδρίαση αναμένεται να κατατεθούν και επίσημες προτάσεις, που θα συζητηθούν.

Από’ κει και πέρα, έκανε γνωστό ότι ο Κυπελλούχος ΕΠΣΗ της τρέχουσας περιόδου θ’ αναδειχθεί, έπειτα από κλήρωση, όπως είχε αποφασίσει σχετικά η ΕΠΟ, και στο επόμενο διάστημα θ’ ανακοινωθεί για το πως θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Η σχετική ενημέρωση: «Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών και στην προσεχή συνεδρίαση η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος θα φέρει τις προτάσεις της προς συζήτηση.

2) Αναφορικά με το Κύπελλο ΕΠΣΗ, ο Κυπελλούχος της φετινής περιόδου θα αναδειχτεί μέσω κλήρωσης. Στην επόμενη συνεδρίαση η αρμόδια Επιτροπή Κυπέλλου θα ενημερώσει για το πως θα γίνει η διαδικασία.

3) Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα σχετικά με την λειτουργία της Ένωσης και τις επιπτώσεις που φέρνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.