Ολοταχώς για sold out!

15:27 | 15/09/2018

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προμηθευτεί ένα εισιτήριο για το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ στο ''Γεντί Κουλέ'' - εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στην θύρα ''4'', ελάχιστα έχουν μείνει στις θύρες ''5'' και ''3''

Σε λίγες ώρες, ξεκινάει το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, το εναρκτήριο της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Έπειτα από 111 ημέρες, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα δώσει επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Όλα πλέον είναι έτοιμα για το ματς - γιορτή. Το Ηράκλειο προετοιμάζεται τις τελευταίες ώρες για την επιστροφή του ΟΦΗ στα μεγάλα ''σαλόνια''.

Μάλιστα, σε έντονους ρυθμούς και η πώληση των εισιτηρίων. Σύμφωνα με την ενημέρωση, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, sold out υπάρχει στην θύρα 4, ενώ ελάχιστα έχουν μείνει στην θύρα 5. Στις μεγάλες σε χωρητικότητα θύρα 8 και 1 υπάρχουν περίπου 600 εισιτήρια ενώ οδεύει προς sold out και η θύρα 3! Με δεδομένη την κινητικότητα για ένα τέτοιο ματς αυτή την ώρα στα Καμίνια αλλά και τους φιλάθλου της τελευταίας στιγμής, δεν είναι καθόλου απίθανο να μείνουν ελάχιστα εισιτήρια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (6.15μ.μ), αν όχι να εξανλτηθούν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.