​Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι... με νικητή τον Παναθηναϊκό

21:46 | 13/11/2022

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο +12 από τον Ολυμπιακό και στο +8 από την ΑΕΚ.

Μόνο το γκολ έλειψε από το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ωφελημένο τον... Παναθηναϊκό, που είδε τη διαφορά από την Ένωση να αυξάνεται στους 8 και από τους «ερυθρόλευκους» στους 12 βαθμούς, αντίστοιχα, επικρατώντας νωρίτερα 2-0 του Ατρόμητου.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν αναμφισβήτητη. Η Ένωση «μπλόκαρε» την ανάπτυξη του Ολυμπιακού μην αφήνοντας τους Χουάνγκ (κατά κύριο λόγο) και Χάμες να «αναπνεύσουν», ενώ την ίδια ώρα η ταχύτητα του Λιβάι Γκαρσία και οι εμπνεύσεις του Γκατσίνοβιτς δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», όπου δέσποζε ο Παπασταθόπουλος που προσπαθούσε (και κατόρθωνε) να «μπαλώνει» κενά.

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα (89΄ Αγκ. Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Μασούρας (60΄ Γκ. Ροντρίγκες), Χάμες (89΄ Φορτούνης), Μπιέλ (82΄ Βρουσάι), Μπακαμπού (82΄ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Άμραμπατ (75΄Φαν Βερτ), Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.