Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0: Και τώρα ο «τελικός» με τον Απόλλωνα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό, τελειώνοντας με 10 παίκτες μετά την κόκκινη στον Γιαννούλη.

Ο ΟΦΗ πήγε στο Φάληρο με δεδομένες δυσκολίες από τις πολλές απουσίες και με ένα κέντρο που είναι απίθανο να δούμε ξανά μαζί (Σελίμοβιτς, Στάικος, Μπουζούκης). Ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή καλύτερος, ήταν συνεχώς στην επίθεση και έβαλε δύσκολα αρκετές φορές στον Επασί.

Σκόραρε στο 11' με τον Ελ Αραμπί, αλλά ορθώς ακυρώθηκε το γκολ για πεντακάθαρο χέρι και βρήκε το γκολ στο 19' από τον Ροντρίγκες.

Ο ΟΦΗ από την άλλη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Μετά το 35' ισορρόπησε κάπως το ματς και ανέκοψε τη φόρα των γηπεδούχων, ενώ είχε κι ένα σουτ με τον Λάμπρου, ο οποίος έπαιξε ως φορ, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος ο Νιόπλιας έριξε στο ματς Ντουρμισάι, Καμάου και Ουές και έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ πατούσε κάπως καλύτερα, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος κάθε φορά που έβγαινε στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ είχε την ατυχία στο 70' να μείνει με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Γιαννούλη και το έργο του να γίνει ακόμα πιο δύσκολο.

Στις καθυστερήσεις ο Ντουρμισάι με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 2-0, με τον (ανώτερο) Ολυμπιακό να παίρνει το τρίποντο και τον ΟΦΗ να στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (83' Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο (91' Φατινγκά), Ροντρίγκες (73' Βαλμπουενά), Αραμπί.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Στάικος (61' Στάικος), Σελίμοβιτς, Μπουζούκης (80' Λυμπεράκης), Τσιλιανίδης (46' Ουές), φαν Ντάινεν (46' Ντουρμισάι), Λάμπρου (76' Πασαλίδης)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.