Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, πράξη τέταρτη

09:55 | 14/06/2018

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, Cosmotesport4) και επιθυμεί να φέρει την σειρά των τελικών σε 5ο παιχνίδι - με νίκη στέφονται πρωταθλητές οι ''πράσινοι''

To ΣΕΦ θα φιλοξενήσει ακόμα ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods (19:00, Cosmotesport4), το οποίο ενδέχεται να είναι και το τελευταίο της σειράς, καθώς οι «πράσινοι» με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα. Αντίθετα, από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση στο Game 3 του ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει, ώστε να οδηγήσει τους τελικούς σε πέμπτο ματς στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο», καθώς δεν γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός ψηλός υπέστη διάστρεμμα στον τρίτο τελικό και την Τετάρτη (13/6) προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με την συμμετοχή του να κρίνεται λίγο πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, την ώρα που το κλίμα στον σύλλογο είναι ακόμα πολύ βαρύ μετά την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (13/6). Διαιτητές του Game 4 θα είναι οι Κορομηλάς, Σώμος και Τζαφλέρης.

Πηγή:
sdna
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.