Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων κάνει το «μπαμ» με Σουμπίνιο

11:40 | 27/07/2022

Τον Σουμπίνιο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό ετοιμάζεται να κάνει δικό της η Ελλάς Σύρου, ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σύμφωνα με το Cyclades24, η ομάδα της Σύρου, η οποία αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη που μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρινάλντο Σίσερο ντα Σίλβα, πιο γνωστό ως Σουμπίνιο. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Εθνικό (αγωνίστηκε 2 φορές), Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό (αγωνίστηκε 2 φορές), Ατρόμητο (αγωνίστηκε 2 φορές) και Καλαμάτα αναμένεται σήμερα Τετάρτη (27/7) στην Σύρο προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από την τοπική ομάδα.

Η μεταγραφή του Σουμπίνιο, ο οποίος εκτός από τη χώρα μας έχει αγωνιστεί ακόμα στην Βραζιλία με τις Σάο Ζοζέ, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Ζοζεένσε, Ζακαρεϊ και Βάσκο ντα Γκάμα, αλλά και μία τριετία στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάγκ ήταν αποκλειστικός πόθος του προέδρου της ομάδας που ήθελε να κάνει τον παίκτη δώρο στους φιλάθλους της ομάδας…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.