Όμιλος αγάπης, στήριξης και ανθρωπιάς

SMS

Από την πρώτη στιγμή ο ΟΦΗ έψαξε τρόπο να βοηθήσει τους πληγέντες των περιοχών της Χερσονήσου

Η κίνηση του ΟΦΗ να μεταβεί στη Χερσόνησο και να δώσει χέρι βοήθειας στις πληγείσες, από την κακοκαιρία της προηγούμενης Τρίτης, περιοχές ήταν κάτι αναμενόμενο. Όταν ο σύλλογος έχει ανθρώπους με ευαισθησία και συλλογική και κοινωνική ευθύνη δεν περιμένεις τίποτε άλλο.

Και μπορεί τη Δευτέρα να ανακοινώθηκε ότι παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα μεταβούν την Τρίτη σε μία από τις περιοχές για να βοηθήσουν, ωστόσο στον ΟΦΗ βοηθούν από την πρώτη στιγμή τους πληγέντες με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του φροντιστή του ΟΦΗ, Μιχάλη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος μετέβη δύο φορές για να παραλάβει σακούλες με ρούχα από τους κατοίκους σε Γούρνες και Χερσόνησο για να πλυθούν, μια κίνηση που θα επαναληφθεί αρκετές φορές εντός της εβδομάδας.

Οι καταστροφές άγγιξαν από την πρώτη στιγμή τον κρητικό σύλλογο και επειδή εκφράζει ακριβώς αυτό, «ένα νησί, μία ομάδα», δεν θα μπορούσαν οι επικεφαλής να μείνουν αμέτοχοι μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες.

Γούρνες, Γούβες, Ανάληψη, Μάλια είναι κάποιες από τις περιοχές που επλήγησαν. Το Cretalive.gr και το Capitano.gr από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν τα γεγονότα και το μέγεθος της καταστροφής. Σε μία άκρως ανθρώπινη πανστρατιά, από αυτές που γεννιούνται από το συναίσθημα και την ανάγκη για αλληλοβοήθεια, ο κόσμος έσπευσε να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που έμειναν χωρίς σπίτι, χωρίς ρούχα, χωρίς την περιουσία τους.

Στον ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και η κορύφωση έρχεται με την κίνηση της Τρίτης. Ο ΟΦΗ θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές, θα βοηθήσει και αυτός, θα κάνει το αυτονόητο. Όχι γιατί είναι ο ΟΦΗ, αλλά γιατί πάνω απ' όλα στον ΟΦΗ είναι άνθρωποι. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες, μεγάλες σε όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ «αγκαλιάζει» τους πληγέντες της Χερσονήσου

Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Χερσονήσου

Δίκτυο Εθελοντών Οφητζίδων: Τεράστια η συμμετοχή για τις πληγείσες περιοχές


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.