Ομπίνα Ιλόκα: Ο παίκτης αποκάλυψη της Αναγέννησης Ιεράπετρας

13:01 | 17/12/2020

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε o μέσος στο επίσημο σάιτ της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε o μέσος στο επίσημο σάιτ της Αναγέννησης Ιεράπετρας:

Το εξαιρετικό ταλέντο Obina Iloka σε μια πιο προσωπική συνέντευξη!

O Obinna Iloka είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του σωματείου μας, ένα εξαιρετικό ταλέντο, που μαγεύει τους πάντες με τα κόλπα του και τις εκπληκτικές τους φάσεις, ένας παίκτης που βλέπει από ψηλά τον κόσμο, από το 1,97 ύψος του. Ένας παίκτης με ιδαίτερο και εκκεντρικό τεμπεραμέντο που χαίρεται έντονα, στενοχωριέται έντονα, δένεται έντονα και γενικά ζει έντονα όλες τις φάσεις του αγώνα. Ένας παίκτης που βλέπει το παιχνίδι με μυαλό και τακτική. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα γήπεδα του νησιού μας, και να βρίσκεται στους πρώτους σκόρερ του Κρητικού Ομίλου. Οι δυνατότητες του παίκτη μας και το ταλέντο, του έχουν κάνει πολλούς να παραμιλούν για εκείνον και να είναι ο φόβος της αντίπαλης άμυνας σε κάθε παιχνίδι. Ένα παιδί με εμπειρία σε μεγάλες ομάδες της Αμερικής, Γαλλίας και Ελλάδας, αποκαλύπτεται στο site μας και απαντάει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

(Obinna Iloka is one of the most valuable players in our club, an exceptional talent, who enchants everyone with his tricks and amazing phases, a player who sees the world from above, from his height of 1.97. A player with a special and eccentric temperament who is very happy, very upset, strongly attached and generally lives intensely all phases of the match. A player who watches the game with mind and tactics.He has managed to stand out in the stadiums of our island, and to be among the top scorers of the Cretan Club.The capabilities of our player and his talent have made many people talk about him and be the fear of the rival defense in every game. A child with experience in large teams in America, France and Greece, is revealed on our site and answers more personal questions.)

Η συνέντευξη:

Γιατί ποδόσφαιρο; Ποιος ή τι σε ενέπνευσε; Προερχόμενος από μια χώρα, όπου το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, για μένα ήταν μια απόδραση από όλα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Ο μπαμπάς μου και ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι η έμπνευσή μου. Μου μεταλαμπάδευσαν τη φλόγα που είχαν, από το σημείο που έφυγαν από το χώρο. Δεν είχαν την ευκαιρία να παρατείνουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, λόγω τραυματισμών.

Καλύτερη και χειρότερη στιγμή στη καριέρα σου; Καλυτερη: Η κατάκτηση του πρώτου μου πρωταθλήματος με τον Ιαλυσό Ρόδου. Χειρότερη: Οι τελευταίοι μήνες που διανύουμε και δεν μπορώ να παίξω μπάλα. Μια λέξη που σε χαρακτήριζει: Ταπεινότητα Δικό σου γούρι: Η προσωπικότητά μου. Πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο – Χόμπυ: Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση.

Τι σε εκνευρίζει και τι σε ηρεμεί: Με εκνευρίζουν και δεν αντέχω τους ψεύτες, τους τεμπέληδες και τους άπιστους ανθρώπους, αλλά και τους ανθρώπους που μιλούν άσχημα για τους άλλους. Με χαλαρώνει η μουσική και το ποδόσφαιρο.

Αγαπημένο μέρος: Το γήπεδο ποδοσφαίρου, το χορτάρι. Αγαπημένη ομάδα: Τσέλσι Αγαπημένο φαγητό: Ρύζι με κοτόπουλο και ζυμαρικά. Αγαπημένο χρώμα: Μπλε Αγαπημένα πρόσωπα: Η οικογενειά μου είναι ο κόσμος μου. Αγαπημένο τραγούδι: J.cole- Love Yourz… Pop smoke-Mood swing and king von- Crazy stories. Αγαπημένη εκπομπή: Lucifer and Vampire diaries at the moment. Αναγέννηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.