«Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΦΗ»

00:03 | 04/07/2018

Θέσεις για τα σενάρια περί πρότασης από την κινεζική Ζεϊάνγκ Γιτένγκ, πήραν τόσο ο ίδιος ο Βαγγέλης Πλατέλλας, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Πλατέλλας στη δήλωσή του για το φερόμενο ενδιαφέρον από την κινεζική ομάδα, ξεκαθαρίζει πως είναι παίκτης του ΟΦΗ και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αυτόν θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας, ενώ ο Κώστας Καζανάκης αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και από κανέναν προς το σύλλογο. 

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του στο ofi1925.gr, ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέρει: «Είμαι παίκτης του ΟΦΗ, έχω υπογράψει στον ΟΦΗ και είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτήν την ιστορική ομάδα και τον κόσμο της. 

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για μένα, θα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΦΗ.

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο για να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου».

Από τη δική του πλευρά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος των μετεγγραφών Κώστας Καζανάκης, υπογραμμίζει: «Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι παίκτης του ΟΦΗ. Δεν υπάρχει καμία πρόταση και από κανένα. Πήραμε ένα παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην φετινή προσπάθεια που θα κάνουμε στην Σούπερ Λίγκ και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και αυτός προετοιμασία, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.