Ώρα για επανεκκίνηση στο Ζαρό: Aπό την Α1 στην Β' κατηγορία!

11:36 | 29/06/2020

Aυτό αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε η ομάδα του Ζαρού θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εγκαταστάσεις του το επόμενο διάστημα ενώ όπως ανακοινώθηκε πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία ανάδειξης νέων ταλέντων.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, στο αμέσως επόμενο διάστημα , θα πραγματοποιηθεί η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και θα μοιραστούν αρμοδιότητες.

Η ανακοίνωση:

Την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα, σε νέα βάση και με νέα δεδομένα, πήραν με συντριπτική πλειοψηφία, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού, την Κυριακή 28/06/2020.

Μετά από εκτενή συζήτηση , πάρθηκε η απόφαση η ομάδα του Α.Ο Ζαρού να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Ηρακλείου, με συγκεκριμένους στόχους και όραμα!

Συγκεκριμένα:

1. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα με αρκετά νέα δελτία ποδοσφαιριστών από τιςΑκαδημίες και θα ενεργοποιηθούν δελτία ποδοσφαιριστών από την περιοχή, τα οποία ήταν ανενεργά το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα θα στηριχτεί κυρίως σε δικά της παιδιά με την προσθήκη ελαχίστων μεταγραφών.

2. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων, τόσο για την ομάδα ανδρών όσο για τα τμήματα των Ακαδημιών, αλλά και για τον κόσμο που επιθυμεί να τι χρησιμοποιεί.

3. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας θα είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, που θα απαρτίζεται από ένα αξιόλογο και καταρτισμένο προπονητικό τιμ και φυσικά από αξιόλογους ανθρώπους-ποδοσφαιριστές.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, θα δοθεί η ευκαιρία ανάδειξης των όποιων νέων ταλέντων και η παραγωγή ποιοτικού και ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου.

Αρχίζουμε με σύνθημά μας την «επανεκκίνηση»! Ήδη από σήμερα το βράδυ, ξεκινάμε τη δουλειά και την εφαρμογή της νέας αυτής πρότασης!

Χωρίς μεγάλα λόγια, με εργατικότητα και υπομονή , θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε βάθος χρόνου μια ομάδα με νέα φιλοσοφία, που δεν σβήνει και δεν ξεχνάει την ιστορία της ομάδας και όσων την υπηρέτησαν.

Καλούμε την τοπική κοινωνία, το φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να είναι μαζί μας σε αυτό το βήμα!

Για τα νέα παιδιά, για τον αθλητισμό, για την ομάδα μας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.