Ώρα να δούμε τον κανονικό ΟΦΗ

09:00 | 23/08/2024

Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και δεν έκανε κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το πρώτο επίσημο της τρέχουσας σεζόν στο «Γεντί Κουλέ». Ένα ματς γεμάτο ιδιαιτερότητες που γεννήθηκαν μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και κυρίως μετά την απογοητευτική εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ θέλει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά κυρίως θέλει να γίνει το αφεντικό του αγώνα για να έρθει η νίκη. Το είπε και ο Δέλλας προχθές, στο ΒΑΚ: «To Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι, εμείς να έχουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας».

Αυτό σημαίνει πρώτον ότι ο Ομιλος πρέπει να αποτινάξει τις παθογένειες της 1ης αγωνιστικής και να παίξει επιθετικά και δεύτερον πως ο Σενγκέλια, ο οποίος είναι πανέτοιμος μετά την γρίπη που τον ταλαιπώρησε, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα.

Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζουν τόσο ρόλο τα πρόσωπα της ενδεκάδας και ποιους θα βάλει ο Δέλλας, αλλά αυτοί που θα παίξουν και αυτά που θα κάνουν στο γήπεδο. «Θέλω να δω με τον Ατρόμητο πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, πράγματα που δεν είδαμε με την ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά την Τετάρτη ο προπονητής του ΟΦΗ τονίζοντας ακριβώς αυτό και δείχνοντας το δρόμο για την αυριανή αναμέτρηση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.