Ώρα Νέιρα στον ΟΦΗ

10:28 | 12/06/2019

Η περιβόητη ανάρτηση του Αργεντινού στο Instagram ίσως να δείχνει πως το... σίριαλ τελειώνει. Ποια είναι τα δεδομένα.

Η σημαντικότερη από τις «εσωτερικές» υποθέσεις του Ομίλου, που δεν έχουν κλείσει ακόμη είναι αυτή του 30χρονου μέσου.

Όπως είναι γνωστό, ο Χουάν Νέιρα έχει δεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ, την οποία εξετάζει με προσοχή, προκειμένου ν' αποφασίσει αν συνεχίσει την καριέρα του στον ηρακλειώτικο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο παίκτη, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει και μέσω του Capitano την επιθυμία του ν' αγωνιστεί και την ερχόμενη περίοδο στον ΟΦΗ.

Στην παρούσα φάση, βέβαια, ο Νέιρα ζυγίζει όλα τα δεδομένα, τσεκάρει όλες τις παραμέτρους, ώστε να βγάλει την τελική του ετυμηγορία. Βρίσκεται, εξάλλου, σε μια πολύ καλή ηλικία και είναι βέβαιο ότι ρόλο θα παίξει το οικονομικό, όπως και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προσφέρει το ιστορικό σωματείο.

Ο ίδιος, ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (11/06) έκανε μία ανάρτηση στα social media, που ίσως μπορεί να ερμηνευτεί και ως θετικός οιωνός.

νειρα-ποστ.jpg#asset:101383


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λατινοαμερικανός στέλνει το μήνυμα του πως η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της.

Ο Νέιρα ανέβασε μία φωτογραφία του από το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τον Πλατανιά. Δεν τη συνόδευσε με κάποια λεζάντα, αλλά μ' ένα μικρό ρολόι.

Μ' αυτό τον τρόπο πιθανότατα ο Αργεντινός θέλει να δείξει ότι δεν αργεί η ώρα των ανακοινώσεων. Αν θα είναι θετικές ή αρνητικές, θα φανεί άμεσα...

Αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ φυσικά του ζήτησαν να παραμείνει στον Όμιλο, με τον ίδιο να πατάει «καρδιά» στα σχόλια τους. Μέσα στις επόμενες ώρες, έτσι, θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Βέρα την περασμένη χρονιά θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα και στην καινούργια Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νέιρα στο Capitano.gr: «Θέλω να συνεχίσω στον ΟΦΗ»

Άπελντορν, έξι χρόνια μετά

Ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και η Εθνική

Αυτά είναι τα προπονητικά κέντρα που θα «χτιστεί» ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.