Ώρα τελικού στο Europa League

12:32 | 26/05/2021

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ διεκδικούν απόψε το τρόπαιο.

Ο τελικός, που αρχίζει στις 22.00 και φιλοξενείται στο νεότευκτο «Stadion Miejski» του Γκντανσκ της Πολωνίας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και έχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν για τον δεύτερο τίτλο τους στην ιστορία του θεσμού και έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ το «κίτρινο υποβρύχια» κυνηγάει τον παρθενικό του τρόπαιο και θα προσπαθήσει για την υπέρβαση.

Οι Ισπανοί, άλλωστε, έχουν στον πάγκο τους τον Ουνάι Έμερι, που μετρά τρεις κατακτήσεις και έναν χαμένο τελικό από το 2014 και μετά.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον εξτρέμ Τσουκβέζε, ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δε θα έχει στη διάθεση του τον Μαρσιάλ και πιθανότατα ούτε τον Μαγκουάιρ.

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν 9.500 θεατές, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 2.100 εισιτήρια και την UEFA να χορηγεί τα υπόλοιπα σε δικούς της ανθρώπους αλλά και 2.100 ντόπιους.

Όσον αφορά, τώρα, στην προϊστορία, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις 4 προηγούμενες να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.