Όρισαν την επανεκκίνηση

18:01 | 03/06/2020

Η Super League 2 αποφάσισε για την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις, οι ομάδες κατέληξαν στις 29 Ιουνίου για να ξεκινήσει και πάλι η δράση.

Τα Χανιά και ο Λεβαδειακός ήθελαν τη σέντρα μία εβδομάδα νωρίτερα (22/06), ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε πρόταση για 5 Ιουλίου, ενώ ο Πλατανιάς ήθελε οριστική διακοπή.

Επιλέχθηκε, όμως, η 29η Ιουνίου για την επανεκκίνηση, κάτι που σημαίνει πως τα σωματεία αρχίζουν τις προπονήσεις τους και τα τεστ, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, άμεσα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Super League 2 με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει πρόταση στον κ. Αυγενάκη για παραμονή των τριών επαγγελματικών κατηγοριών. Με την Super League 1 ν’ αποτελείται από 18 ομάδες, την Super League 2 από 16 ομάδες και την Football League από 14 ομάδες.

Θα υπάρξει επαφή, επίσης, με την ΕΡΤ, με βασικό θέμα συζήτησης να είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τα χρήματα που εκκρεμούν να λάβουν οι ομάδες, με δύο δόσεις να απομένουν.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.