Ορίστηκε την Κυριακή το Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης

12:56 | 19/04/2018

Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα θα υποδεχτεί τελικά ο Εργοτέλης την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 27η αγωνιστική της Football League.

Το ματς είχε αρχικά προγραμματιστεί το Σάββατο, αλλά οι Αρτινοί κατέθεσαν αίτημα για ν’ αλλάξει ημέρα, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, που λήγει την Παρασκευή (20/04), κάτι που η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο., θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης την 17:00΄, αντί του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018 που αρχικά είχε προγραμματισθεί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.