Οριστικά εκτός ο Καβάνι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

14:56 | 10/02/2019

Δεδομένη είναι πλέον η απουσία του Έντινσον Καβάνι από το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για προσπάθεια του Ουρουγουανού να προλάβει τον επαναληπτικό!

Ο «El Matador» τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στην ανάπαυλα της νίκης (1-0) της Παρί επί της Μπορντό, το απόγευμα του Σαββάτου.

Έχοντας σκοράρει από την άσπρη βούλα, ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, όμως «θυσιάστηκε» καθώς αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα το οποίο πλέον τον θέτει οριστικά εκτός μάχης για το πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρώτη αγωνιστική των «16» του Champions League.

Το RMC Sport, επικαλούμενο το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξει την Τρίτη και πως ο μυϊκός τραυματισμός είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει για ορισμένες μέρες εκτός και τον αναγκάζει να κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς!

Η Παρί, έχει χάσει και τον Νεϊμάρ και θα ταξιδέψει για το Μάντσεστερ μονάχα με τον Μπαπέ από την «φονική» επιθετική της τριπλέτα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.