Οριστικά στην Ανόρθωση του Κετσπάγια ο Λόρια

10:10 | 17/06/2019

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, Γκιόργκι Λόρια αποκάλυψε πως έχει υπογράψει στην Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «fanebi.com, ο Γκιόργκι Λόρια αναφέρθηκε στην παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια: «Υπέγραψα στην Ανόρθωση για δύο χρόνια όμως υπάρχει μια μικρή παράγραφος η οποία αναφέρει πως μπορεί να τερματιστεί το συμβόλαιο μου στον ένα χρόνο. Μίλησα με τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος μου είπε πως την επόμενη σεζόν θα παλέψουμε για τον τίτλο. Όταν η ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα είναι πάντα καλό και είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ ότι ξέρω και ο Τορνίκε θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση».

Ο 33χρονος Γεωργιανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2014 και το τέλος της σεζόν τον βρήκε μακριά από την κρητική ομάδα, λόγω του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα στην απόκτησή του, ενώ η συνέχεια της καριέρας του τον βρίσκει στη Ρωσία.

Η παρουσία του, έστω σύντομη, στον ΟΦΗ άφησε πίσω μόνο αγάπη, με τον Λόρια να είναι ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στους φιλάθλους του συλλόγου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.