Superleague: Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα!

12:38 | 23/08/2021

Για τις 11-12 Σεπτεμβρίου μετατίθεται η σέντρα στην Super League 1, καθώς αναβλήθηκε πριν καν αρχίσει η τηλεδιάσκεψη της λίγκας.

Όπως αναμενόταν, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού στη ΓΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια με την Cosmote. Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη για τις 12:30 τηλεδιάσκεψη της λίγκας αναβλήθηκε ομόφωνα πριν καν αρχίσει, ενώ αποφασίστηκε να μην μπουν στον κόπο να γίνουν ούτε οι επαναληπτικές τηλεδιασκέψεις την Τετάρτη ή την Παρασκευή.

Αυτό σημαίνει ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής ευελπιστούν πως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες των πέντε τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία) με την COSMOTE TV και έτσι ένα βασικό αγκάθι θα έχει ξεπεραστεί.

Ασφαλώς ένα ακόμη ζήτημα αφορά στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24, για την οποία δεν υπάρχει συνολική αποδοχή. Σημειώνεται πως για να αλλάξει το καταστατικό και να υπογραφεί η προκήρυξη απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή τα 3/4 της λίγκας.

πληροφορίες από sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.