Οριστική αναβολή στο Ρίβερ-Μπόκα

00:45 | 25/11/2018

Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες μετά την αναβολή λόγω των επεισοδίων.

Αναβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, το ντέρμπι της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το Μονουμεντάλ.

Οι επικεφαλής αποφάσισαν ο τελικός να διεξαχθεί την Κυριακή στις 22:00.

Θυμίζουμε ότι μετά τα σοβαρά επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής της Μπόκα, η αναμέτρηση μετατέθηκε για τις 23:00. Στη συνέχεια, υπήρξε πληροφορία πως θα γίνει στις 00:15 όμως μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει την Κυριακή (25/11) στις 22:00.

Ολα άρχισαν όταν κατά την άφιξη του πούλμαν των φιλοξενούμενων, οπαδοί της Ρίβερ πέταξαν σπρέι πιπεριού και πέτρες προκαλώντας τραυματισμούς παικτών της Μπόκα. Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν εξ αρχής πως δεν θέλουν να κατέβουν στον αγώνα, ωστόσο η FIFA τους απείλησε με πενταετή αποκλεισμό. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις και υπό τον φόβο να ξεφύγει η κατάσταση, αφού τα επεισόδια συνεχίζονταν έξω από το γήπεδο, αποφασίστηκε το παιχνίδι να γίνει απόψε.

Θυμίζουμε ότι και ο πρώτος τελικός είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών. 

Δείτε εδώ όσα προηγήθηκαν της αναβολής και δείτε εδώ το σοκαριστικό video την ώρα της επίθεσης στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.