Όρθια η Εθνική με τρομερή αντεπίθεση

23:45 | 26/03/2019

Η Ελλάδα βρέθηκε στην κόλαση του 2-0, αλλά έφτασε στο 2-2 και πήρε σημαντικό βαθμό από τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Δείτε τα γκολ.

Αν το ματς έληγε στο πρώτο εικοσάλεπτο θα μιλούσαμε για την απόλυτη καταστροφή. Με την ελληνική άμυνα να πελαγοδρομεί και τον Αγγελο Αναστασιάδη να κάνει λανθασμένες επιλογές στην αρχική ενδεκάδα -επιλέγοντας 4 αμυντικά χαφ- η Βοσνία βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με τα γκολ των Βίστα και Πιάνιτς στο 10' και 15'.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Εθνική άλλαξε πρόσωπο. Βοήθησαν οι διορθωτικές κινήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά και η αποβολή του Πιάνιτς που άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Αρχικά στο 64' ο Φορτούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και δύο λεπτά μετά η αποβολή, έφεραν τα πάνω κάτω. Η Ελλάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έσωσε την παρτίδα με το γκολ της ισοφάρισης του Κολοβού στο 85' και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη μεγάλη ανατροπή. Κρατάμε, όμως, την προσπάθεια και την αντίδραση και φυσικά το βαθμό της ισοπαλίας που φέρνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους 4 βαθμούς μετά τα πρώτα δύο ματς για τα προκριματικά του Euro 2020.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς,Μπίσακσιτς, Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς), Μπέσιτς, Πιάνιτς, Ντούλγεβιτς (79’ Μιλόσεβιτς), Τζέκο (90’ Γκόγιακ), Βίσκα.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80’ Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κούτρης, Κουρμπέλης (67’ Κολοβός), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46’ Mασούρας), Φορτούνης, Δώνης, Σάμαρης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.