Όρθιος ο ΑΟΑΝ, στην έδρα του θα κριθεί η πρόκριση!

Ο ΑΟΑΝ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε ισάριθμες και έφυγε με το 2-2 από τις Σέρρες απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Με θετικό αποτέλεσμα έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση έφυγε από το γήπεδο του Παραλιμνίου η Κρητική ομάδα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στο στάδιο του Αγίου Νικολάου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Κοσμά Γκέκα, αλλά ο Άγιος Νικόλαος απάντησε γρήγορα και στο 16' ο Μηνάς έφερε το ματς στα ίσια.

Ο ΑΟΑΝ είχε απάντηση και στο δεύτερο μέρος όταν ο Απόλλων πήρε ξανά το προβάδισμα, στο 62ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοσμά Γκέκα. Στο 76' ο Κρίστο Σέχου σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-2.

Το τελικό 2-2 έμεινε ως το τέλος, παρά τις ευκαιρίες για τρίτο τέρμα από τους παίκτες του Μανόλη Σκύβαλου.

Θυμίζουμε ότι εφέτος στο Κύπελλο δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης)

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.