Όσκαρ… ψυχραιμίας

20:46 | 20/02/2019

Στον ΟΦΗ διατηρούν… παροιμιώδη ψυχραιμία, παρά την άσχημη θέση τους, καθώς οι κινήσεις πανικού μόνο χειρότερη μπορούν να κάνουν την κατάσταση.

Η ήττα από την Λαμία και ο τρόπος με τον όποιο ήρθε ήταν μια πραγματική «μαχαιριά» για τον Όμιλο, που παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και η υπόθεση παραμονή μπέρδεψε αρκετά.

Οι πιθανότητες σωτηρίας μειώθηκαν κι άλλο και η αποστολή πλέον του συνόλου του Χάιμε Βέρα είναι ειδικών συνθηκών. Στον ηρακλειώτικο σύλλογο σαφώς και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς τη δυσκολία του έργου τους από’ δω και στο εξής.

Σίγουρα η πίεση έχει αυξηθεί αρκετά, ωστόσο στον ΟΦΗ δε χάνουν την πίστη και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Από τους κόλπους της ομάδας βγαίνει μια ηρεμία και άπαντες διατηρούν την ψυχραιμία τους. Πρώτος και καλύτερος ο Μιχάλης Μπούσης, που έδωσε σύνθημα «μάχης» μέχρι εσχάτων…

Οι σπασμωδικές κινήσεις δε χωράνε τούτη την ώρα, αφού μόνο αρνητικές συνέπειες μπορούν να επιφέρουν. Ο στόχος έχει απομακρυνθεί, αλλά παραμένει εφικτός. Και στον Όμιλο θέλουν μέσα από την αδιάκοπη προσπάθεια ν’ αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κρατηθούν στην κατηγορία.

Βελτίωση, εξάλλου, έχει σημειωθεί, οπότε με μια νίκη όλα θ’ αλλάξουν. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος με «όπλο» την ψυχραιμία του θέλει να το πάει μέχρι τέλους και επικρατεί η αισιοδοξία πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.