Όταν έκλαψε ο Μέσι!

13:31 | 08/08/2021

Ο Αργεντινός «μάγος» λύγισε στο «αντίο» του στην Μπαρτσελόνα.

Και οι… ημίθεοι κλαίνε! Ο Λίονελ Μέσι κατά την είσοδο του στην αίθουσα Τύπου, που παραχωρεί την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του στους «μπλάουγκρανα», δεν άντεξε…

Ο 34χρονος βιρτουόζος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, καθώς ήταν φανερά συγκινημένος, που αφήνει την ομάδα που τον ανέδειξε και ο ίδιος την «απογείωσε».

«Τις τελευταίες μέρες έδωσα πολύ σκέψη για το τι μπορώ να πω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα έπειτα από τόσα χρόνια της ζωής μου εδώ. Δεν είμαι έτοιμος γι' αυτό. Πέρυσι με όλες τις βλακείες, με το burofax, ήξερα τι να πω. Αλλά φέτος δεν είναι το ίδιο. Φέτος, η οικογένειά μου κι εγώ ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα μείνουμε εδώ, κάτι που θέλαμε περισσότερο από ποτέ», είπε αρχικά ο Μέσι.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Νομίζαμε ότι θα μείνουμε στη Βαρκελώνη. Ο χρόνος μας εδώ ήταν υπέροχος. Έπειτα από τόσα χρόνια εδώ, από τα 13 μου, έπειτα από 21 χρόνια, φεύγω με τη σύζυγό μου, με τα 3 καταλανοαργεντινά παιδιά. Δεν μπορώ να σας πω ό,τι ζήσαμε σε αυτήν την πόλη και δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γυρίσουμε σε μερικά χρόνια, γιατί εδώ είναι το σπίτι μας. Είπα στα παιδιά ότι είμαι ευγνώμων προς όλους στο σύλλογο, που ήταν με το πλευρό μου. Ακόμα κι αυτούς που συνάντησα λίγες φορές

Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν τον οργανισμό. Για όσα έζησα σε αυτήν την περίοδο. Για όλα τα καλά που έγιναν, αλλά και τα λίγα άσχημα, που με βοήθησαν να μεγαλώσω, να αναπτυχθώ. Τα έδωσα όλα γι' αυτό το σύλλογο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα μέχρι την τελευταία. Φεύγω. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που μου έδειξε ο λόγος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φύγω».

Αναφερόμενος στην προοπτική της Παρί, ο Μέσι υποστήριξε: «Ειλικρινά, η Παρί είναι μια πιθανότητα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο. Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.