Όταν η ΕΠΣΗ θεωρεί σημαντικότερο τον προεκλογικό αγώνα από τον ποδοσφαιρικό...

SMS
14:23 | 17/05/2019

​Και ξαφνικά, η ΕΠΣΗ έρχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής, Πλατανιάς-ΟΦΗ, γιατί θεωρεί ότι η ώρα... δημιουργεί πρόβλημα!

Μπερδευτήκατε; Τα πράγματα είναι απλά. Υπό τον φόβο ότι το ματς στα Περιβόλια μπορεί να... κλέψει τη δόξα από την προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά, στις 19:30 την Κυριακή, η ΕΠΣΗ πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει αλλαγή ώρας στο πρώτο μπαράζ και αντί στις 19:00 να γίνει στις 16:30.

Πρώτον, να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αλλαγή ώρας, ενώ ούτε ο Πλατανιάς, αλλά ούτε ο ΟΦΗ έχουν ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει, δηλαδή, από κάπου επίσημο αίτημα.

Η ΕΠΣΗ, λοιπόν, θέλει να μεταφερθεί ο αγώνας το μεσημέρι, σε μία ώρα που η θερμοκρασία θα είναι υψηλή και αν μη τι άλλο η ώρα θα είναι αντιεμπορική. Κι όλα αυτά γιατί θεωρεί ότι τίθεται θέμα ασφαλείας.

Προσέξτε, τώρα. Από την Τετάρτη που έχει γνωστοποιηθεί η ώρα του αγώνα της Κυριακής ουδείς έχει θέσει θέμα για αλλαγή. Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων δεν έχει εκφράσει τον προβληματισμό της, προφανώς γιατί έχει κάνει τον σχεδιασμό της και έχει ετοιμάσει τα πλάνα της τόσο για το παιχνίδι όσο και για την ομιλία του Μητσοτάκη.

Η ΕΠΣΗ, όμως, αποφάσισε να εμπλακεί και να δημιουργήσει αναταραχή με το πρόσχημα της ασφάλειας. Και για να το πάμε λίγο παραπέρα, γιατί η ΕΠΣΗ δεν ζητά αλλαγή ώρας του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ, σε μία μέρα με προεκλογικές ομιλίες στο Ηράκλειο; Και γιατί ζητά αλλαγή ώρας η ΕΠΣΗ και όχι ας πούμε η ΕΠΣ Χανίων;

Είναι απορίας άξιο που έτσι ξαφνικά η ΕΠΣΗ κόπτεται για την ασφάλεια του κυριακάτικου αγώνα (υπενθυμίζουμε ότι δεν θα πάρει εισιτήρια ο ΟΦΗ, άρα δεν τίθεται τόσο μεγάλο ζήτημα). Εκτός αν ένας προεκλογικός αγώνας υποψήφιου πρωθυπουργού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα...

ΥΓ: Για την ιστορία, το να αλλάξει ώρα ένα ματς χρειάζεται η συναίνεση των ομάδων. Αλλά και της ΕΡΤ που θα μεταδώσει το ματς. Μένει να δούμε αν ο... Μητσοτάκης θα... κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΕΠΣΗ ζητά αλλαγή ώρας στο Πλατανιάς-ΟΦΗ

Αυτοί είναι οι διαιτητές των μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.