«Ούτε με Λιχτενστάιν στο Παγκρήτιο»

10:55 | 21/05/2019

Δημοσίευμα φέρνει στην επιφάνεια καθυστερήσεις στα απαιτούμενα έργα στο Παγκρήτιο. Τι σημαίνει αυτό για την Εθνική.

Ούτε με το Λιχτενστάιν θα χρησιμοποιήσει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών το Παγκρήτιο ως έδρα για τα προκριματικά του Euro 2020. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας LIVE SPORT, το οποίο αναφέρει πως οι καθυστερήσεις στα απαιτούμενα έργα για τη χρησιμοποίηση του Παγκρήτιου θα υποχρεώσουν την ελληνική ομάδα να χρησιμοποιήσει το αχανές ΟΑΚΑ όχι μόνο στα ματς με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα, αλλά και σε αυτό της 8ης Σεπτεμβρίου με το Λίχτενσταϊν.

Θυμίζουμε ότι το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα επόμενα 4 χρόνια, ωστόσο οι εργασίες που πρέπει να γίνουν βάσει των επιταγών της UEFA, ανάγκασαν την ΕΠΟ να αποφασίσει ότι για τα ματς του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία θα χρησιμοποιηθεί προσωρινά το Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, φαίνεται να παρουσιάζονται καθυστερήσεις που ενδέχεται να υποχρεώσουν την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη να παίξει στο ΟΑΚΑ και με το Λιχτενστάιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επόμενα εντός έδρας ματς της Εθνικής είναι με τη Βοσνία στις 15 Οκτωβρίου και με τη Φινλανδία στις 18 Νοεμβρίου. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε τότε την ελληνική ομάδα για πρώτη φορά στο Παγκρήτιο, για τη φάση των προκριματικών του Euro 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια με Ιταλία και Αρμενία
Οι κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν μία έκπληξη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.