Ούτε παραγγελία αυτοί οι σκόρερ

11:20 | 17/11/2019

Οι παίκτες του ΟΦΗ που βρήκαν το «δρόμο» προς τα δίχτυα στο φιλικό με τον ΠΟΑ είχαν… ανάγκη το γκολ.

Το ματς ήταν προπονητικού χαρακτήρα, διήρκεσε μόλις 60 λεπτά και γενικότερα η διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη, όπως φυσικά «αποτυπώθηκε» και στο τελικό αποτέλεσμα (6-1).

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Σίμος έκανε τις δοκιμές του και παράλληλα μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

Το σπουδαιότερο κέρδος των «ασπρόμαυρων» από το ματς με τους Ατσαλενιώτες ήταν σίγουρα η παρουσία του Φερέιρα, που δείχνει στον κατάλληλο πια βαθμό ετοιμότητας, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ένα, πάντως, σημαντικό ακόμη στοιχείο ήταν το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν, ήθελαν το γκολ για τους δικούς του λόγους ο καθένας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, βεβαίως, για το ψυχολογικό κομμάτι, αφού με τα δύο τέρματα που σημείωσε, ανέβηκε και η αυτοπεποίθηση του. Τόσο η ομάδα, όσο και ο ίδιος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του και στη συνέχεια αναμένεται ν’ αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» του ΟΦΗ.

Για τους ίδιους πάνω-κάτω λόγους ήθελε να… κουνήσει δίχτυα και ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να ξορκίσει το… φάντασμα του Βόλου και να επιστρέψει στα γκολ, αλλά και στη βασική ενδεκάδα του Ομίλου.

Τι να πει και ο Ρικάρντο Βαζ; Ο Πορτογάλος μένει τελευταία εκτός αποστολής και ψάχνει και εκείνος τρόπους για να πείσει τον προπονητή του πως μπορεί να προσφέρει ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται.

Το δικό του… άγχος έχει και ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Το τέρμα κόντρα στον ΠΟΑ είναι δεδομένα ξεχωριστό, αφού είναι το πρώτο του-έστω και ανεπίσημο-με την πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος μεοεπιθετικός δείχνει διαρκή βελτίωση και το τεχνικό επιτελείο τον πιστεύει.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο, τέλος, διαμόρφωσε το 6-1 και το τέρμα που έβαλε, θα τον βοηθήσει στο κομμάτι του ηθικού. Ο Βραζιλιάνος φορ έχει πάρει φανέλα βασικού, κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, όμως θέλει ν’ αυξήσει τη συχνότητα με την οποία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κλικ» από το ΟΦΗ-ΠΟΑ

Ο Φερέιρα είναι εδώ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.