Ούτε στο Μαρτινέγκο σταμάτησε η Δαμάστα

20:46 | 18/02/2019

Ακόμα μία νίκη για τους πρωτοπόρους της Α2 ΕΠΣΗ.

Με την εκτός έδρας νίκη έφυγε τη Δευτέρα από το Μαρτινέγκο η Δαμάστα, επικρατώντας 2-1 των Νέων Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τoυς γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη πίεζαν για την ισοφάριση και στο 60’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να την πετύχουν, όταν είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Ντίνο. Ότι δεν έγινε στη φάση αυτή, συνέβη στο 86’ όταν ο Απλαδάς με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 86’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Νέοι Εργοτέλη: Ψιμόπουλος, Μανωλιτσάκης, Γκούρο (90’ Μαυρής), Μαυράκης, Γιαπετζάκης (90’ Λίλο), Μεχμετάι, Μπερνίκου, Σελαμάι, Βαρσάμης, Δρίτσας (79’ Κεβάνι), Σταματάκης (82’ Πασπαλάκης). 

Δαμάστα: Μαργαρίτης, Βερούσι (46’ Ντίνος), Αποστολάκης (67’ Σερλιδάκης), Απλαδάς, Μπιμπίρης, Μανουσάκης (91’ Μουλακάκης), Τζουβάρας, Γεωργαλάς, Χαλκιαδάκης, Κλαπάκης (91’ Γαργανουράκης), Μαρκάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.