Ούτε τώρα διπλό ο ΟΦΗ

21:55 | 27/04/2024

Ο ΟΦΗ είχε δύο δοκάρια στην Τρίπολη, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα και έκλεισε τη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Το ματς είχε μπόλικες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να χάνει τις πιο κλασικές.

Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12ο λεπτό, ενώ στο 54ο λεπτό ο Γκρόζντανιτς έβαλε αυτογκόλ, μετά από γύρισμα του Μπάκου.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει και στο 15ο λεπτό είχε δοκάρι με τρομερό σουτ του Τοράλ εκτός περιοχής. Στο 24' ο Όμιλος είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ισέκα. Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Παλάσιος σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Μπάκιτς.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να πιέζει και στο 54ο λεπτό έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Μπάκου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς έβαλε το πόδι του και στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Αστέρας πίεσε στη συνέχεια κι έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ, ο οποίος άντεξε κι από τη στιγμή που με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έμεινε, έμεινε και το 1-1.

Ο ΟΦΗ έκλεισε τη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη και πλέον απομένει ένα ματς, αυτό με τον Παναιτωλικό στο "Γεντί Κουλέ" για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (71΄ Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (71΄ Μπαρτόλο), Κρεσπί, Παλάσιος (80΄ Γκος), Μιριτέλο (81΄ Αγγελάκης)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Βούρος, Λουκάο, Μπάκιτς (88΄ Θεοδοσουλάκης), Μεγιάδο, Μπάκου (74΄ Γκλέιζερ), Τοράλ (74΄ Αποστολάκης), Ριέρα (83΄ Μοσκέρα), Ισέκα (83΄ Φελίπε)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.