Ούτε τώρα η Τότεναμ!

16:45 | 20/05/2023

Η Τότεναμ κατάφερε για άλλη μία φορά να χάσει ένα αποτέλεσμα… μέσα από τα χέρια της, μιας και γνώρισε την ήττα με 3:1 από την Μπρέντφορντ στο “Tottenham Hotspur Stadium”.

Οι “πετεινοί” ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο την αναμέτρηση, μιας και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό, μετά από δημιουργία του Κουλουσέφσκι και τελική προσπάθεια του Κέιν. Στη συνέχεια… άγγιξαν το δεύτερο τέρμα σε διαφορετικές περιπτώσεις, ωστόσο εν τέλει περιορίστηκαν στο να πάνε στα αποδυτήρια με το 1:0. Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν εφιαλτικό για τους Λονδρέζους. Στο 51′, ο Εμπουεμό ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ στα όρια της περιοχής. Μετά από 11 λεπτά ήρθε η… απόλυτο παγωμάρα, μιας και ο σκόρερ των φιλοξενούμενων βγήκε σε θέση τετ α τετ και νίκησε τον Φόρστερ για το 2:1.

Η Τότεναμ δεν επανήλθε ποτέ από αυτό το σοκ και μάλιστα δέχθηκε και τρίτο γκολ, με τον Εμπουεμό σε ρόλο δημιουργού και τον Γουισά να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Πλέον, η ομάδα του Ράισν Μέισον βρίσκεται στην 7η θέση με 57 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την 8η Άστον Βίλα (η οποία χρωστάει ματς). Η Μπρέντφορντ -έχοντας τα ίδια ματς με τα “σπιρούνια”- ανέβηκε στην 9η θέση και έχει 56, δηλαδή μόλις έναν λιγότερο. Κάπως έτσι, η μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο… ανάβει για τα καλά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 20 Μαΐου

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1:3
17:00 Γούλβς – Έβερτον
17:00 Λίβερπουλ – Άστον Βίλα
17:00 Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
17:00 Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας
19:30 Νότιγχαμ – Άρσεναλ

Κυριακή 21 Μαΐου

18:30 Γουέστ Χαμ – Λιντς
16:00 Μπράιτον – Σάουθαμπτον
18:00 Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Δευτέρα 22 Μαΐου

22:00 Νιούκαστλ – Λέστερ

πηγή: ertsports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.