Oύτε τώρα ο Ηρόδοτος - εξαιρετικός ο ΟΦΙ

17:04 | 02/02/2022

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε από την Κηφισιά με 2-0 ενώ ο ΟΦΙ συνέτριψε με 5-1 την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Ιεράπετρα

Στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με τα παιχνίδια να ξεκινούν με ενός λεπτού σιγή, Ηρόδοτος και ΟΦΙ είχαν μια εντελώς διαφορετική πορεία στα σημερινά τους παιχνίδια, στην εξ' αναβολής αγωνιστικής.

Στην Κηφισιά ο Ηρόδοτος ηττήθηκε για ακόμα μια φορά φέτος με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 30', ο Κουιρουκιδης κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετατρέπει σε γκολ ο Ντοριβάλ. Στο 72' ο Καλλέργης έκανε το 2-0 και οδήγησε την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού σε ακόμα μια ήττα

Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Να'α, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας, Οικονομίδης, Μουστάκης, Τετέι, Φελίπε, Μκρτσιάν

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δίμηζας, Αργκιλέσι, Καντέ, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Κόρτσαμ, Σταμπουλίδης, Γκόμεζ, Γκίνη, Βρεττός, Ποζατζίδης

Εξαιρετικός ο ΟΦΙ

Ο ΟΦΙ με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στην Ιεράπετρα, επικράτησε με 5-1 του ΑΕ Καραϊσκάκη και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Αυτή ήταν η ευρύτερη νίκη του ΟΦΙ σε αυτά τα δυο χρόνια που παίζει στην Β Εθνική.

Ο Μεσίντορο μόλις στο 3' έκανε το 1-0, ο Νερούλ με δύο γκολ στο 5' και στο 14' διαμόρφωσε το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Στο 59' ο Αντερέγκεν διαμόρφωσε το 4-0, ο Κλιγκόπουλος στο 65' μείωσε προσωρινά ενώ ξανά ο Αντερέγκεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ(ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Καραγκιόζης, Κοντοές, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο(66΄ Ντέλτερ), Νεκούλ(66΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ(86΄ Καραμπέτσος), Λεμονής(71΄ Τορίμπιο), Βουό(46΄ Μπλανκ Καζάου), Ζήσης, Αντερέγκεν.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΑΣ): Λάζαρεβς, Πριόνας(60΄ Φαν Ιπερεν), Σάντος Ντε Μάτος Πέδρο Ενρίκε, Κλιγγόπουλος(70΄ Κορέλας), Βαφειάδης(70΄ Γιαννιώτης), Κρτσμάρεβιτς, Ναζίμ, Ζαμπού Ντοναλντονι, Δερμιτζάκης(46΄ Γαλεάδης), Ταμπας, Νταλακούρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.