Ροή Ειδήσεων

18:30 | 30/04/2024

Βάρντι: «Αξίζαμε την πρωτιά, δεν σκέφτομαι ν' αποσυρθώ»

Η Λέστερ επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Premier League, μετά από απουσία ενός έτους, καθώς η πρωτοπόρος της Championship νίκησε στην έδρα της Πρέστον με 3-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Εντσο Μαρέσκα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

18:00 | 30/04/2024

Λεβαντόβσκι: "Δεν έχω ασχοληθεί με Σαουδική Αραβία και MLS, θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον δύο χρόνια"

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σε συνέντευξή του στην Bild, τονίζοντας ότι δεν έχει σκεφτεί να πάει σε ομάδες από τη Σαουδική Αραβία ή του MLS.

17:00 | 30/04/2024

Παυλίδης, Ντε Γιονγκ και Μπαπέ στο «κυνήγι» του Κέϊν

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Αλκμααρ επί της Ναϊμέγκεν με 3-0 και με 27 γκολ σε 31 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, παραμένει στην 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

16:51 | 30/04/2024

Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση για το επεισόδιο στο τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε τελικά σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, για το επεισόδιο στην Τούμπα, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League 1.

16:30 | 30/04/2024

Δεν θα συνεχίσει με τον Τερίμ την επόμενη σεζόν

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στην (καταδικαστική) εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής (28/4) απ' τον Άρη στη Λεωφόρο, η σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο Τούρκος τεχνικός τους αγώνες, η διαχείριση του ρόστερ που έχει οδηγήσει στον παραγκωνισμό πολλών παικτών και οι αντιδράσεις του κόσμου μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», οδηγούν τον Φατίχ Τερίμ στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.